home » agenda & acties

Acties

  1. Voordeelpakket massages. 4 massages voor €198. Dat is 33 euro korting!

 

Agenda

  1. Zaterdag 21 maart van 15.00-17.00 uur de workshop

    Ook zin in Lentekriebels? Samen met (kinder)yogadocente Janni Meedendorp gaan we lekker de ramen open zetten en maken we ons klaar voor de lente met een gevarieerd programma. We doen do-in yoga, ademhalingsoefeningen, en mudra's. Na het schoonmaakwerk enkele grepen uit een ontspannende voetreflexmassage en als toetje wat enterteenment, wat vertellen je tenen over jou? We sluiten af met een detoxsapje, en laat de lente dan maar komen! Ervaring met yoga is niet nodig. Deze workshop is voor alle leeftijden geschikt. Ook leuk om samen met je kind, partner of vriend(in). Locatie: Flow Plaza, Haarlem. Kosten 25 euro p.p. Stuur mij een mail (contact) als je mee wilt doen of meer wilt weten. 

  2. De eerstvolgende les babyreflexologie bij Studio Mama Flow is op donderdag 5 maart van 10.30-11.30 uur: Locatie Flow Plaza, Zaanenstraat 18, Haarlem.
  3. In april of mei organiseer ik een cursus babyreflexologie van 3 x een uur verspreid over 3 weken. Hou de website of Facebook in de gaten voor de exacte data en tijden van deze cursus.