Tenenlezen

Wist je dat je tenen ook een verhaal te vertellen hebben? De vorm krijg je mee van je ouders maar de stand van je tenen wordt bepaald door hoe je met je energie om gaat. Tenen die als het ware in de " grond grijpen" horen bij een eigenaar die onder druk van de omgeving zijn eigen wensen heeft opgegeven. Hij/zij grijpt zich letterlijk vast met de tenen om overeind te blijven. De grote tenen staan voor communicatie. Wat zou het betekenen als iemand relatief grote, grote tenen heeft? Juist; dat is iemand die verbaal (en soms ook non verbaal) sterk aanwezig is. Zo staat iedere teen voor een bepaalde kwaliteit of eigenschap en kun je aan de vorm en de stand van je tenen als het ware aflezen hoe iemand met z´n gevoel omgaat of met zijn actie energie. Ik kan je helpen zicht te krijgen op je sterke kanten en je schaduwkanten, die er overigens allebei mogen zijn. Het helpt je in je dagelijks functioneren enorm als je weet wat je te bieden hebt en ook waar je valkuilen zitten. Je kunt mij vragen:

  • voor een persoonlijk consult, live of door een foto op te sturen (€ 55 euro op basis van foto of een persoonlijk consult)
  • voor een workshop tenenlezen (zeer enterteening!). Prijs in overleg en afhankelijk van het aantal deelnemers 
  • voor een vriendinnendag (max 7-8 personen € 20 p.p.)

Ik ben opgeleid in het tenen analyseren volgens de theorie van Imre Somogyi, de grondlegger van het tenenlezen. Zie ook www.tenenanalyse.nl