Masseer de kwaaltjes van je baby weg in 1 minuut!

Op basis van het boek en mijn lessen bij Floor Tuinstra www.floortuinstra.nl, de eerste babyreflexoloog van Nederland, behandel ik in deze cursus:

  • voeding en spijsvertering (reflux en obstipatie bijv.)
  • slapen en geruststelling
  • algemeen welzijn en kinderziektes aan oor, neus en keel (oorontsteking, verkoudheid e.d)

Voor wie? 

De cursus is voor mama´s/papa´s, oma´s/opa´s en andere verzorgers. Je kunt al meedoen met een baby vanaf 4 weken. Kindjes ouder dan 7 à 8 maanden zijn meestal te druk met kruipen en draaien en dan is het wat lastiger om te masseren.

Praktische info

Een cursusles duurt ongeveer een uur en is drie weken achterelkaar. Na afloop krijg je een handig kaartje op creditcard formaat mee met de grepen die je geleerd hebt. Tijdens de cursus kan je baby gewoon zijn of haar kleertjes en luier aanhouden. We masseren alleen de voetjes. Naast het oplossen van kwaaltjes, is het ook heel erg leuk om te doen omdat je je baby heel goed leert "lezen". Ze kunnen tenslotte nog niet verbaal aangeven wat er aan de hand is. Bovendien leer je ook andere (groot)ouders kennen..

Ik geef ongeveer om de zes weken een gastles babyreflexologie bij studio Mama Flow in Flowplaza in de Zaanenstraat 18 in Haarlem. Je kunt je opgeven via studio Mama Flow.

Datum gastles 

Woensdag 14-2 van 10.45-11.45 uur 

Tijdens of na de cursus kun je bij mij het boek Reflexologie voor baby´s met korting kopen. Bij bol.com kost het boek €28,95, bij mij na deelname en afloop van de cursus te koop voor €21,95.

Reactie plaatsen

Reacties

Rowan
2 jaar geleden

Ik ben enorm geïnteresseerd in de cursus babyvoetreflex. Ik vroeg me af of er binnenkort weer een cursus is en wat daarvan de kosten zijn,
Ik hoor graag van u,
Groetjes Rowan

Tjarda
4 jaar geleden

Samen met mijn zoontje van 6 weken oud heb ik de workshop babyreflexologie gevolgd. Hij had al weken last van obstipatie en hevige krampen. Meteen dezelfde avond had hij een overvolle poepbroek! Sindsdien masseer ik iedere dag zijn voetjes en het is tot nu toe iedere dag raak! De krampjes beginnen ook echt minder te worden. Ik was nog helemaal niet bekend met voetreflexologie en had niet verwacht dat het zoveel effect zo hebben. Hier dus een hele blije papa, mama en baby!