Tips in tijden van Corona

Gepubliceerd op 13 april 2020 om 15:05

Zolang de maatregelen gelden om de verspreiding van het Coronavirus te beteugelen geef ik geen massages. Dat is heel jammer want de massages dragen bij aan een gezond lichaam en een gezonde geest en kunnen ook het immuunsysteem versterken. Een paar tips om nu zelf toe te passen.

Een paar tips om nu zelf toe te passen:

  1. Zorg voor voldoende rust, ontspanning en slaap
  2. Blijf kalm en optimistisch.
  3. Mediteer
  4. Zorg goed voor je darmen. Daar komt 80% van je weerstand vandaan. Dus zoveel mogelijk vers, biologisch, veel verschillende groenten, weinig zuivel  koffie, alcohol enz. Probeer ook eens glutenvrij
  5. Doe ademhalingsoefeningen of beweeg. Ook buiten met inachtneming van afstand houden. 
  6. Neem wat extra vitamine C, of een weerstands complex (bijvoorbeeld bij van der Pigge, zie bij links)
  7. Neem 3 of 4 keer per week een lekker voetenbadje met magnesiumvlokken er in. Magnesium is een heel belangrijk mineraal waar we in Nederland vaak een tekort aan hebben. Het is bij heel veel (stofwisselings) processen betrokken. O.a. voor sterke botten en ontspanning van spieren. Als je bij www.zechsal,nl de producten bestelt, gebruik dan in het veld "kortingscode toepassen" de code Dezonnevoet. Je krijgt dan 10% korting op je bestelling.
  8. Oefen dankbaarheid. Schrijf 3 dingen op waar je dankbaar voor bent aan het eind van iedere dag. Dankbaarheid is de sleutel tot geluk en tevredenheid. Ook in moeilijke tijden. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.