Actie: Gedeelde smart is halve smart

Gepubliceerd op 13 april 2020 om 16:21

Ben jij ook zo klaar met het hele Corona gedoe? Ik fantaseer er heel wat op los over hoe het is als de Corona maatregelen worden ingetrokken. Wat ga jij dan als eerste doen? Ik ga in ieder geval weer eens lekker naar de sauna mét een massage, naar de kapper (!) en naar de film of een museum. En alle gemiste knuffels van m’n vrienden en familie inhalen.

Veel dingen vind ik ronduit ellendig van de huidige maatregelen, onder andere dat ik zelf geen voetreflexmassages kan geven. En boodschappen doen is ook niet leuk als je de hele tijd moet opletten dat je voldoende afstand houdt. Toch zijn er ook een aantal dingen die ik nu ontdek waar ik blij mee ben. Vooral de rust en dat ik vaker en langer buiten ben vind ik heel fijn. En dat je “geholpen” door de omstandigheden meer aandacht hebt voor kleine dingen: een lekkere kop koffie met de zon op je bol. De tuin een beetje opzomeren. Wat meer tijd en rust voor man en kinderen, om boeken te lezen en om te mijmeren. Mediteren doe ik ook meer dan anders. En inmiddels past dat zo in mijn dagelijkse routine dat ik dat als nieuwe gewoonte meeneem.  Wat we allemaal wel in meer of mindere mate hebben ervaren is dat je gezondheid kwetsbaar en dierbaar is. Ook al handelen we daar vaak niet naar. Te veel werken, stress, ongezonde voeding, veel binnen zitten e.d. zijn vaker regel dan uitzondering. Gelukkig kun je iedere dag opnieuw besluiten om beter voor je zelf te zorgen. Regelmatig een massage nemen past heel goed bij die betere zelfzorg. Ik vind het heel jammer dat ik nu nog geen voetreflexmassage kan geven. Je knapt er zo van op! Het is een heel mooie manier om onder meer stress aan te pakken en je immuunsysteem te versterken. Dat kunnen we nu allemaal goed gebruiken. Daarom ga ik je het volgende voorstel doen: is het geen fijn idee om nu al actie te ondernemen om straks je gezondheid extra te ondersteunen? Coronatijd vraagt veel van ieders mentale, fysieke en emotionele veerkracht. En bij velen ook financiele offers. Ook bij mij, want mijn praktijk is dicht. Omdat ik toch iedereen graag vooruit wil helpen bied ik “een gedeelde smart is halve smart” kadobon aan (27,50 euro in plaats van 55 euro voor een voetreflexmassage van een uur). Fijn voor jezelf of voor iemand die het nodig heeft en laat ik eerlijk zijn, ook voor mijn praktijk. Wil je het wat structureler aanpakken? Dan is het voordeelpakket van 5 massages voor de prijs van 3 iets voor jou (van 275 voor 165 euro). Je kunt de kadobonnen bestellen in de webshop. Dan wordt gedeelde smart halve smart en dubbele vreugd.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.